WonderInn Riverside Koti


Velkommen til the WonderInn Riverside Retreat på Huser gård! Nydelig plassert mellom ravinelandskap, skog og åker så langt øye kan se ligger speilglasshyttene Lush, Koti og Mara på elvebredden av Vorma. Hyttene glir sømløst inn i landskapet og byr på panoramautsikt over elva som flyter forbi – rett fra senga!

“Koti” betyr “hjem” på finsk ligger nydelig plassert alene på sørsiden av hovedhuset på gården. Hytta har en fantastisk utsikt over elva og området rundt, og en nedsenket “infinity-jacuzzi” på terrassen. Utpå våren og sommeren beiter sauene på gården fredelig foran hytta.

Badstue tilknyttet hyttene blir tilgjengelig fra midten av april 2021.

WonderInn Riverside Lush


Velkommen til the WonderInn Riverside Retreat på Huser gård! Nydelig plassert mellom ravinelandskap, skog og åkre så langt øye kan se ligger speilglasshyttene Lush, Koti og Mara på elvebredden av Vorma. Hyttene glir sømløst inn i landskapet og byr på panoramautsikt over elva som flyter forbi – rett fra senga!

Hytta Lush blir omsluttet av skogen og jorder, derav navnet som refererer til frodig vegetasjon på engelsk. Lush ligger nordligst av hyttene på Huser, og terrassen ved elvebredden er det perfekte utkikkspunkt til Svanfoss sluser – og kanskje for en bever eller to i skumringen. Jacuzzi her i solnedgangen, så tett på naturen, er en opplevelse du og dine aldri vil glemme!

Badstue tilknyttet hyttene blir tilgjengelig fra midten av april 2021.