Annerledes overnatting

Er du på jakt etter unike opplevelser i Norge? Book en overnatting på Østlandet i en speilhytte! Med 180° panoramautsikt får du nydelig utsyn rett fra senga, luksuriøse og stilfulle fasiliteter og nærhet til naturen.

Romantisk overnatting

Hyttene våre egner seg perfekt for par som ønsker en romantisk overnatting, borte fra kjas og mas i hverdagen. Vi leverer gjerne det lille ekstra for å feire kjærligheten, og kan tilby velkomstpakker med kalde bobler, konfekt eller hjemmelagde makroner, pynt med roser, ballonger – og et personlig kort.

Unik overnatting

Vår hytte er kåret til en av Norges mest unike overnattinger i boken «110 unike overnattinger i Norge» av Torild Moland. Designet, utsikten, komforten, fasilitetene og omgivelsene gjorde at vi ble trukket frem av forfatteren som en av hennes favoritter på blant annet «God Morgen Norge» og i andre intervjuer om boka.

WonderInn Riverside


Velkommen til the WonderInn Riverside Retreat på Huser gård! De 3 nyeste hyttene i WonderInn-familien ligger på elvebredden til Vorma, med suset fra Svanfoss i det fjerne. Nå er vi på jakt etter flere steder i Norge som kan by på spektakulær overnatting! Nydelig plassert mellom ravinelandskap, skog og åkre så langt øye kan se ligger speilglasshyttene Lush, Koti og Mara på elvebredden av Vorma. Hyttene glir sømløst inn i landskapet og byr på panoramautsikt over elva som flyter forbi – rett fra senga!

Koti

“Koti” betyr “hjem” på finsk ligger nydelig plassert alene på sørsiden av hovedhuset på gården. Hytta har en fantastisk utsikt over elva og området rundt, og en nedsenket “infinity-jacuzzi” på terrassen.

Lush

Hytta Lush blir omsluttet av skogen og jorder, derav navnet som refererer til frodig vegetasjon på engelsk. Lush ligger nordligst av hyttene på Huser, og terrassen ved elvebredden er det perfekte utkikkspunkt til Svanfoss sluser – og kanskje for en bever eller to i skumringen. Jacuzzi her i solnedgangen, så tett på naturen, er en opplevelse du og dine aldri vil glemme!

Mara

“Mara” er arabisk og betyr speil. Vi ble inspirert og bestemte oss for en forkortelse av “Maraya,” etter Maraya Concert Hall of Al Ula! Denne romantiske hytta ved elvebredden passer perfekt til en romantisk getaway for to. Her er du garantert hvilepuls fra en god dose gårdsidyll, koselig og intim terrasse og lange kvelder i jacuzzien eller foran bålpanna.

The WonderInn Mirrored Glass Cabin


Velkommen til WonderINN i Fjerdingby, kun 25 minutter fra Oslo!
Vår første hytte ligger med panoramautsikt mot Nordens største innlandsdelta, der de to elvene Glomma og Nitelva møtes.

Speilglasshytta har en kjøkkenkrok med alt du trenger, dusj og toalett, og en koselig uteplass med grill og bålpanne. En jacuzzi tilbyr utrolig utsikt over deltaet og et koselig anneks gir ekstra soveplass for to personer, totalt er det plass til 4.