Velkommen til the WonderInn Riverside Retreat på Huser gård! Nydelig plassert mellom ravinelandskap, skog og åkre så langt øye kan se ligger speilglasshyttene Lush, Koti og Mara på elvebredden av Vorma. Hyttene glir sømløst inn i landskapet og byr på panoramautsikt over elva som flyter forbi – rett fra senga!

“Mara” er arabisk og betyr speil. Vi ble inspirert og bestemte oss for en forkortelse av “Maraya,” etter Maraya Concert Hall of Al Ula! Denne romantiske hytta ved elvebredden passer perfekt til en romantisk getaway for to. Her er du garantert hvilepuls fra en god dose gårdsidyll, koselig og intim terrasse og lange kvelder i jacuzzien eller foran bålpanna.

Badstue ved elvebredden er tilknyttet hytta gjennom en sti langs elven. Fjøset med dusj- og kjøkkenfasiliteter ligger ca 200 m unna, og hytta har eget forbrenningstoalett inne.

Praktisk informasjon:
Innsjekking: etter 15:00
Utsjekk: 11:00
Selvinnsjekking med nøkkelboks
Vi ber deg vennligst om å bestille i henhold til antall gjester som kommer.

FAQ

Når få jeg koden til nøkkelboksen?

Den blir tilsendt dagen før oppholdet.

Er det lov å røyke i hyttene?

Nei, det er strengt forbudt.

Må jeg ta med sengetøy og håndklær?

Nei, vi sørger for sengetøy og håndklær så det trenger du ikke tenke på. Det eneste du trenger er litt for mat og drikke og personlige eiendeler

Kan man bruke jacuzzi på vinteren?

Ja, det kan man.

Er det matservering i nærheten?

Det er en Jokerbutikk 5-minutter unna som selger takeaway pizza. Ellers anbefaler vi å ta med litt god mat.

Kan man ta offentlig transport til Huser Gard?

Ja, det er mulig, bussen stopper øverst i veien. Da er det cirka 1 km å gå ned til gården.

Er det mulig til å sjekke inn tidligere eller sjekke ut senere?

Det er dessverre ikke mulig til å sjekke inn før kl. 15:00. Om det er ønskelig kan man sjekke ut 1 time senere (senest klokka 12) for 250 kroner ekstra. Gi beskjed til 923 37 188 om dette er aktuelt, beløpet kan enkelt Vippses til oss.

Jeg har ikke fått en bekreftelse på e-mail etter jeg har booket oppholdet.

Sjekk spam / søppelpost! Om du ikke finner den der, ta kontakt så sender vi en ny bekreftelse.

Er det mulig til å kjøpe gavekort hos dere?

Ja, du kan kjøpe gavekort for WonderInn Riverside enten for weekday price 2950,- eller for weekend / holiday price 3950,-

Jeg vil gjerne overraske partneren min og gjøre litt ekstra! Kan dere ordne det for meg?

Ja det gjør vi gjerne! Vi tilbyr en standard «gavepakke» som inkluderer en flaske Prosecco på kjøl, en bukett roser, og sjokolade eller makroner. Vi kan også skrive et hyggelig kort. Prisen for pakken er 590 kroner. Hvis dette er av interesse så gi gjerne beskjed så tidlig som mulig til 923 37 188, beløpet kan Vippses til oss.