Velkommen til WonderInn Riverside Retreat på Huser gård! Nydelig plassert mellom ravinelandskap, skog og åker så langt øye kan se ligger speilglasshyttene Lush, Koti og Mara på elvebredden av Vorma. Hyttene glir sømløst inn i landskapet og byr på panoramautsikt over elva som flyter forbi – rett fra senga!

NYHET: Velkommen til Boho, vår nyeste hytte på WonderInn Riverside! Bygget som en tradisjonell «gjeterhytte» på hjul, blender hytta inn i atmosfæren på Huser gard og tilbyr en unik og luksuriøs måte å oppleve gårdslivet på.

Snaue 45 minutter fra Oslo og kun 20 minutter fra Gardermoen ligger disse 4 hyttene du kan leie for en natt eller flere. Hyttene med jacuzzi til leie har alt tilrettelagt for et komfortabelt opphold i romantiske omgivelser!

Alle hyttene har eget forbrenningstoalett inne. Dusj- og kjøkkenfasiliteter er på fjøset på gården, og en ekstra utedusj er tilknyttet badstuen ved elven.

Badstue ved elven er inkludert i oppholdet.

Kjæledyr er tillat, men ta med eget bur / teppe da disse ikke har lov til å være i møblene. Ekstra vaskegebyr / ødelagte møbler eller sengetøy etterfaktureres.